top of page

Persoonlijk verhaal: Anna's weg naar meer rust
Afgelopen week ontving ik een hele mooie mail van Anna. Graag neem ik jullie mee in haar ADEM reis bij mij..


Anna, een jonge moeder van twee kinderen, had altijd een druk leven. Naast haar werk en de zorg voor haar kinderen, voelde ze constant een onrust in haar lichaam. Ze leed aan chronische angst en had moeite met slapen. Op een gegeven moment voelde ze zich zo overweldigd dat ze besloot hulp te zoeken. Zo kwam ze in contact met mij en ik leerde haar de kracht van bewuste ademhaling.


In het begin was Anna sceptisch, en voelde ze veel weerstand. Hoe kon iets zo eenvoudigs als ademhalen haar echt helpen? Maar na een paar sessies begon ze veranderingen op te merken. Door diep en langzaam te ademen, voelde ze zich rustiger en meer in controle. Ze begon haar ademhaling te gebruiken als een hulpmiddel om haar angst te verminderen en haar gedachten te kalmeren.


Op een dag, tijdens een bijzonder stressvolle situatie op het werk, herinnerde Anna zich haar ademhalingsoefeningen. Ze nam een paar diepe ademhalingen en voelde onmiddellijk haar hartslag vertragen en haar gedachten helder worden. Het was op dat moment dat ze besefte hoe krachtig ademhaling kan zijn.


Nu, maanden later, gebruikt Anna haar ademhalingstechnieken dagelijks. Ze heeft niet alleen haar angst onder controle, maar ze voelt zich ook meer verbonden met zichzelf en haar omgeving. Haar verhaal is een inspirerend voorbeeld van hoe iets zo eenvoudigs als ademhaling een diepe impact kan hebben op je leven.


Dankjewel Anna voor je vertrouwen en openheid tijdens onze bijzondere reis!

Veel liefs,

Vera

15 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page