top of page

This is me!

''My mission is to enjoy a very happy and healthy life doing the things I love, whilst helping beautiful people make positive changes to their lives. ''

WhatsApp Image 2021-12-19 at 22.23.07.jpeg

Dit is mijn verhaal

Ik ben Vera, opgegroeid in het prachtige natuurrijke Limburg, daarna vertrokken naar Berlijn, Amsterdam en Scheveningen voor een stormachtig avontuur. Inmiddels ben ik neergestreken in de prachtige omgeving in het groene hart van Nederland.

In mijn dagelijkse leven werk ik als Client Lead bij GroupM. Een dynamische en uitdagende baan, waar ik veel samenwerk met (jonge) ambiteuse mensen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en verdieping in mijn werkende en persoonlijke leven. Hierdoor ben ik ook in aanraking gekomen met ademwerk!

Behoefte aan diepgang

Begin 2020 voelde ik de behoefte om meer te weten te komen over wie ik als persoon ben, nieuwsgiering naar inzichten, kwam ik terecht bij Dorien Blaauw. Binnen 2 dagen (ja, zo snel) had ik mijn eerste rebirthing breathwork sessie. Er ging een hele nieuwe wereld voor mij open, namelijk de wereld van eindeloze mogelijkheden een natuurlijke drug, de adem! Dit smaakte naar meer. Daarom heb ik besloten om de full-journey aan te gaan en actief hiermee aan de slag te gaan. Meteen vanaf het begin van het traject kreeg ik waardevolle inzichten en sensaties. Een ervaring die ik nu omschrijf als ‘’onvoorwaardelijke liefde voor mijzelf''

Ontdekkingstocht

Eenmaal aan de slag als ademcoach en mijn eigen ontdekkingstocht, kwam

ik in aanmerking met Kasper van der Meulen. Bij hem volgde ik de opleiding

tot Breathwork Professional.

Een intensief en mindstretching traject waarin ik de kracht van ademhaling veelvuldig weer heb ervaren en toegepast. Naast ademwerk heb ik hier meer geleerd over het lichaam, het toepassen van ''bodywork'' en de kracht van (live) muziek ervaren.  


Ademhaling is voor mij inmiddels de krachtigste tool naar een bewust, gezond en liefdevol leven. Van fysieke klachten tot emoties en trauma's. Van toepasbare ademoefeningen tot diepgaande sessies.

Laten we connecten >

17941337591100328_edited.jpg

Onvoorwaardelijke liefde
Deze ervaringen hebben mij zelfvertrouwen, visie, balans en meer in contact met mijzelf gebracht. Ik ben een ander mens geworden, meer in contact met mezelf, moeder aarde en de mensen om mij heen.

De inzichten en gevoel wil ik graag delen met de wereld om mij heen en mensen helpen om meer in contact te komen met hun gevoel en ware identiteit. Daarom heb ik in mei-juni 2021 zelf de 3-weekse opleiding bij Dorien Blaauw & Heike Strombach succesvol afgerond als Rebirting Breathworker. 

bottom of page