top of page

🌲🌟 Kerst Zen: 3 Ademhalingstips om de Feeststress te omarmen 🌟🌲Feestdagen kunnen gezellig zijn, maar ook stressvol. Cadeau-chaos, familieperikelen... het kan overweldigend zijn. Gelukkig heb je altijd controle over één ding: je reactie. En je ademhaling is daarbij je geheime wapen! 💨

Hier zijn 3 mooie ademhalingsoefeningen om kalm te blijven tijdens de feestdagen:

  1. Adembewustzijn: Neem een moment om bewust te ademen. Focus op je in- en uitademing. Dit kalmeert je hartslag en brengt rust in je hoofd.

  2. Verleng je uitademing: Dit werkt kalmerend voor je zenuwstelsel. Probeer je uitademing langer te maken dan je inademing.

  3. De 4-7-8 Ademhaling: Deze traditionele yogatechniek, staat bekend als een 'natuurlijke kalmerende middel voor het zenuwstelsel'. Perfect om te ontspannen na een hectische dag of om acute stress te verminderen. Start met inademen voor 4 seconden, de adem 7 seconden vasthouden en 8 seconden langzaam uitademen.


Probeer deze oefeningen eens uit tijdens je volgende kerstdiner en ervaar de rust die het je brengt. En hey, op zoek naar een last-minute kerstcadeau? Een zelfzorgcadeau is altijd een goed idee! 🎁


Deel jouw ervaringen met deze oefeningen en laten we samen stressvrij de feestdagen vieren! 🎉

12 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page