top of page

za 22 jun

|

Echt

NIEUW! CONNECT FESTIVAL | Juni | Limburg

CONNECT FESTIVAL gaat over verbinden. De verbinding tussen jou, je lichaam & andere mooie mensen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
NIEUW! CONNECT FESTIVAL | Juni | Limburg
NIEUW! CONNECT FESTIVAL | Juni | Limburg

Tijd en locatie

22 jun 2024, 10:30 – 21:00

Echt, Ophoven 3, 6101 RA Echt, Nederland

Over het evenement

🌕 CONNECT FESTIVAL 2024 - Volle Maan Editie 🌕

Lieve mooie mensen,

Na het succes van de voorgaande jaren voelen we ons vereerd om het CONNECT event uit te breiden naar het CONNECT FESTIVAL.

CONNECT FESTIVAL VOLLE MAAN EDITIE gaat over verbinden. De verbinding maken met jou, de natuur, je lichaam en andere mooie mensen met de kracht van de volle maan.

🌟 Voel de kracht van de volle maan, die alles versterkt – emoties, gedachten, en situaties.

Een unieke ervaring met yoga, cacao, ijsbaden, klankschalen, stilte wandeling, ademwerk, kampvuur en live muziek 

🧘 YOGA 🧘

"Yoga harmoniseert lichaam en geest door middel van houdingen en ademhaling, wat leidt tot verbeterde flexibiliteit, kracht en innerlijke rust. Deze eeuwenoude praktijk bevordert niet alleen fysieke gezondheid, maar ook mentale helderheid en emotioneel evenwicht."

☕🌿 CACAO CEREMONIE 🌿☕

"Cacao ceremonies bieden een hartopenende ervaring, waarbij de heilige en helende eigenschappen van cacao worden gebruikt om diepere verbindingen met jezelf en anderen te faciliteren. Deze rituelen stimuleren innerlijke genezing en zelfinzicht, en creëren een ruimte van liefde, creativiteit en spirituele groei."

😮‍💨 ADEM SESSIE 😮‍💨

"Ontdek hoe bewuste ademhaling je meer ontspanning, verbinding met je gevoel, liefde en levensenergie brengt, en onthul wat je ademwijze over je levenshouding zegt."

🥁 LIVE MUZIEK 🥁

"Handpan muziek biedt een unieke helende ervaring, waarbij de resonante, rustgevende klanken diepe ontspanning en innerlijke rust bevorderen. Deze betoverende muziek helpt om stress te verminderen en zorgt voor een harmonieuze balans tussen lichaam en geest."

🧊 KOUDE TRAINING 🧊

"Koude training versterkt zowel de mentale als fysieke veerkracht, stimuleert de bloedsomloop en verhoogt de energie, wat bijdraagt aan een verbeterde algehele gezondheid en weerstand. Deze training bevordert de zelfbeheersing en het uithoudingsvermogen, en helpt bij het ontwikkelen van een krachtige verbinding tussen lichaam en geest."

🎶 KLANKSCHALEN SESSIE 🎶

"Klankschalensessies creëren een helende symfonie van trillingen die lichaam en geest kalmeren, stress verminderen en een diep gevoel van welzijn bevorderen. Deze sessies brengen rustgevende harmonieën voort, die helpen bij het loslaten van spanning en het bereiken van een meditatieve, vredige staat." 

Een ervaring om de krachtige helende eigenschappen te ontdekken in een sfeervolle en intieme setting in een natuurlijke omgeving. Dompel jezelf onder in de prachtige natuurlijke omgeving, ver weg van de dagelijkse drukte. Herstel je innerlijke rust en balans, open jezelf, en laat los in een veilige en ondersteunende setting.

Dus waar wacht je nog op? 

Meld je vandaag nog aan en profiteer van een vroegboekkorting t/m 31 Maart. Eind januari maken we het definitieve programma bekend.

De ticketprijzen zijn incl. lunch en diner.

Het zal een ervaring zijn die je niet snel zult vergeten!

Veel liefs 💚,

Trudy, Koen en Vera

Tickets

 • Vroegboek ticket 2023

  € 99,00
  +€ 2,48 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Vroegboek ticket 2024

  € 127,00
  +€ 3,18 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page