top of page

Ademtrajecten

Beleef jouw kracht, jouw adem en jouw levensenergie.

Vergroot jouw bewustzijn voor je lichaam en geest en kom meer in contact met jouw pure intuïtie en hart.

Happy Stories

Mooie reviews van clienten

Allemaal erg mooi
''Al meerdere geweldige evenementen mogen meemaken van Vera & Trudy!
Allemaal erg mooi. Het ademwerk door Vera is altijd een hele mooi reis om door te maken. Vera's uitleg en begeleiding maakt het steeds weer een ontzettend rustgevende en leerzame ervaring.
Mede door de locatie en de fijne sfeer die wordt gecreëerd kan ik iedereen dit aanraden!''

Mathieu

Je gaat echt met jezelf aan de slag
''Ik ben ongeveer 4 mnd geleden begonnen met  mijn 10 ademsessies bij Vera. Vooral uit nieuwsgierigheid ben ik gestart maar ook vanuit het feit dat ik eerder ervaren heb wat ademen voor je kan doen.
Maar dit bleek achteraf veel meer te zijn dan alleen ademen. Je gaat echt met jezelf aan de slag, je gaat nadenken over bepaalde ervaringen en gedachtes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vervolgens ga je ademen, én juist door deze 2 dingen na elkaar te doen (te reflecteren op iets en erna te ademen) komt er tijdens een ademsessie heel veel onbewust naar boven.
Ik geloofde voordat we ermee startten eigenlijk niet dat het kon, maar het gebeurde toch. Tijdens mijn ademsessies kreeg ik antwoorden op vragen die ik niet gesteld had, maar wel speelden.
Kortom, wat een ontdekking! Wat mij betreft blijf ik zo nu en dan een adem APK houden: ik ben helemaal om! Dankjewel Vera voor je fijne, persoonlijke en warme begeleiding 💗''

Brigitte

Fantastische ervaring
“Mijn Rebirthing Breathwork sessies met Vera waren heel bijzonder. Zij heeft mij begeleid door de koud water sessie en dit was een fantastische ervaring!! Ik gaf mij over aan de stroom van het leven.
Mijn tweede sessie met Vera ging ik door een diep schooltrauma waarin zij de aangewezen persoon is geweest om mij hier liefdevol door heen te begeleiden. Haar energie is ontzettend fijn, liefdevol, vrolijk en warm. Dit was een van mijn mooiste en tegelijkertijd diepste sessie.
Ben je forever dankbaar dat jij, jij bent en dat je dit werk gaat doorgeven. 🙏🏼💛.”


Lois

Ontwapende ervaring
''Wat begon als een test, heeft geresulteerd in een ontwapende ervaring. Vera heeft me geholpen om me bewust te worden van de kracht van ademhaling.
Hoe basis dit eigenlijk kan werken en daarmee zowel lichaam als geest in balans kan brengen.
Vera's passie, tijd en aandacht in dit proces zorgt ervoor dat ik na succesvolle rebirthing breathwork sessies (met ijskoud water sessie) door ga in 1-op-1 sessies.''

Marielle

Wat een verademing
''Vera creëert een fijne en veilige setting waar je volledig kunt focussen op jouw adem en proces. Ze gaat aan de slag met verschillende (ademhalings)technieken om jou op gebied van fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied inzicht te geven.
Het heeft mij inzicht gegeven in patronen en overtuigingen. Ik heb veel emoties kunnen loslaten en ontdek een nieuw pad. Het voelt voor mij als een grote schoonmaak. Wat een verademing! 🙏''

Trudy

 

Heel veilig en gedragen
''Van Vera heb ik twee hele mooie sessies ervaren en voelde ik meteen een zusterschap. Met heel veel skill en vuur heeft ze me door de sessies begeleidt waardoor ik me heel veilig en gedragen voelde.
Ze straalt zoveel liefde en speelsheid uit dat je met open nieuwsgierigheid je sessie ingaat. Ik voelde me bij haar enorm veilig en ben dan ook tot mijn diepste dieptes gegaan.
Voor altijd dankbaar Veer! Hier is een mooie zusterschap ontstaan.''

Roosmarijn

Een nieuwe wereld ging open
''Wat een topper is Vera; de wereld van de ademhalingstraining is volledig voor mij open gegaan, heel bijzonder voor een nuchtere Hollandse vent als dat ik ben.
Ondanks mijn bevlogen ondernemerschap bemerk ik mij dat Vera's ademhalingstraining een enorme hoeveelheid positieve energie heeft gegeven. Ongekend wat er mogelijk is met ademhalingstrainingen en haar begeleiding hierin.
Los daarvan is het ook nog eens een heel liefdevol en warm mens. Vera, dank je wel!.''

Dennis

Vrijer leven
''Vera's ademsessies hebben letterlijk mijn leven veranderd. Ik zat vaak vast in mijn hoofd en wist niet goed wat ik met mijn emoties aanmoest. Dankzij de ademsessies van Vera leerde ik vertrouwen op mijn ademhaling en mijn lichaam, en ontdekte ik dat ik alle emoties aankan en niet in gedachten hoef te vluchten. Daardoor ben ik binnen tien sessies met haar al veel vrijer gaan leven.
Ik durf in het dagelijks leven beter mijn emoties te uiten en te voelen omdat ik weet dat ik ze aankan. Vera heeft precies de goede mix van zorgzaamheid, intuïtie, humor, liefde en doortastendheid die haar zo'n goede begeleider maken voor breathwork. Ik voelde me al heel snel vertrouwd bij haar, durfde mezelf aan de ademhaling en emoties over te geven en letterlijk tegen haar aan te leunen, zoals ik nog nooit had gedurfd bij iemand. Zeker de sessie in het koude water van een meertje heeft veel indruk op me gemaakt.
Vera wist precies wanneer ze me moest blijven begeleiden en wanneer ik eraan toe was het ademen op eigen kracht te doen, wat me een heel sterk vertrouwen in mezelf heeft gegeven. Dank je wel lieve Vera dat je me op deze manier verder hebt geholpen op mijn levensweg. Ik ga zeker nog meer sessies breathwork bij je volgen!''


Anna

bottom of page