top of page

zo 18 aug

|

Echt

CONNECT | Augustus | Limburg

CONNECT gaat over verbinden. De verbinding tussen jou en je lichaam!

CONNECT | Augustus | Limburg
CONNECT | Augustus | Limburg

Tijd en locatie

18 aug 2024, 13:30 – 17:30

Echt, Echt, Nederland

Over het evenement

Lieve mooie mensen,  

Na het succes van de voorgaande jaren voelen we ons vereerd om het CONNECT event weer door te zetten in 2024.

🔗CONNECT 🔗

De huidige tijd vraagt om te verbinden, om de connectie aan te gaan met alles om ons heen, ook in onszelf. Daarom bundelen we onze krachten samen in het concept : CONNECT  

CONNECT gaat over verbinden. De verbinding maken met jou, de natuur en je lichaam. Maak kennis met de bewuste ademhaling en de relatie tussen jouw lichaam en geest.  

🌞 Een unieke ervaring van cacao, yoga en ademwerk 🌞

Graag nodigen we jou uit voor ons magische event op 17 augustus in Limburg met een cacao ceremonie, yoga en ademwerk ervaring. Een ervaring om de krachtige helende eigenschappen van cacao, yoga en ademwerk te ontdekken in een sfeervolle en intieme setting.

Programma en tijd 

CONNECT is middagvullende programma waarin deze verbinding centraal staat met o.a.: 

🙆‍♂️ YOGA 

🧘‍♂️ CACAO 

🙆‍♂️ADEMWERK 

🥑VEGAN SNACKS 

🌿SHARING  

  • We starten de dag om 13.30u tot ongeveer 17.30u (met uitloop).
  • De investering voor deze middag is €58,95,- (incl BTW).  

De ceremonie begint met het drinken van een heerlijke en rijke cacaodrank, gemaakt van de beste biologische cacaobonen. De cacao staat bekend om zijn opbeurende en hartverwarmende effecten en wordt al eeuwenlang gebruikt voor spirituele en ceremoniële doeleinden.  Na de cacao ceremonie leidt onze ervaren yogadocent Trudy je door een zachte en versterkende yogasessie, speciaal ontworpen om je lichaam en geest te ontspannen en te verbinden met de helende energieën van de ceremonie. Je zult de diepere lagen van jezelf verkennen en een diepere verbinding en de wereld om je heen ontdekken.  Het ademwerk dat we aanbieden is een krachtige manier om uw ademhaling te verbeteren en stress en angst te verminderen. Door middel van ademwerk kun je zichzelf in een diepe staat van ontspanning brengen, waardoor je geest helder en kalm wordt.

Deze speciale middag vindt plaats in een prachtige omgeving buiten, omringd door de natuur en rust (adres: Ophoven 3, Echt LB.) Je kunt je lekker terugtrekken uit de dagelijkse drukte en genieten van de stilte en sereniteit van de omgeving. Het is perfecte manier om je innerlijke rust en balans te herstellen en te verbeteren. We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin je zich kunt openen en loslaten.

Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan en begin je reis naar innerlijke vrede en balans. Het zal een ervaring zijn die je niet snel zult vergeten.

So lets CONNECT!  Als je nog vragen hebt, dan horen wij die graag!  

Veel liefs 💚 

Vera & Trudy

Tickets

  • Connect

    € 58,95
    +€ 1,47 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page