top of page

Rebirthing Breathwork

"Rebirthing Breathwork is the art of learning the breathe Energy at the same time as air. It is learning to breathe from the breath itself'' 

~ Leonard Orr ~ Founder of Rebirthing Breathwork 

''10 kilo lichter''

“Wauw… Wat een fijne reis waar ik nu tijdens en na de 1e breathwork sessie aan begonnen ben. Ik voelde ergens dat ik een overlopende emmer te legen had, nou dat is gelukt! Ik voelde me super opgelucht en 10 kilo lichter. Dit was nog bijzonderder dan welke drugs dan ook 😅. Ik voel me echt heel lekker!”

~ Vera (mijn eerste rebirthing breathwork ervaring)

Rebirthing Breathwork

Rebirthing Breathwork is de ademhalingstechniek waarbij je contact maakt met jouw levensenergie.

Rebirthing wordt ook ‘de verbonden ademhaling’ of ‘conscious connected breathing’ genoemd. De ademhalingstechniek zorgt voor krachtige sensaties en heling op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Daarnaast is het dé natuurlijke manier van ademhalen om oude patronen en gedachten, die jou niet meer dienen, los te laten en meer (zelf)vertrouwen, plezier en liefde toe te laten in jouw leven. 

De levensfilosofie

Rebirthing Breathwork is een levenwijze. Daarin zijn 3 belangrijke pijlers volgens de filosofie van Leonard Orr;

  • Ademwerk, het bewuste en verbonden ademhaling

  • Spirituele psychologie, de kwaliteit van jouw gedachten verbeteren 

  • Spirituele purificatie, met de 4 krachtige natuur-elementen; vuur, water, lucht en aarde 

Deze pijlers komen aan bod tijdens het traject. Hierbij is het doel integratie, waarbij het lukt een onaangenaam en onbekend aspect van jou om te zetten in iets moois en liefdevols binnen jouw normale bewustzijn.

 

Er zijn 3 programma's die ik aanbied:

  • Kennismaking met ademwerk en Rebirthing Breathwork. Dit is één sessie waarin je kennis maakt met de basis van ademwerk. 

  • Full Journey van 10 sessies om de volledige potentie van Rebirthing Breathwork te ervaren en jezelf eigen te maken, zodat je het kunt integreren in je dagelijks leven.

  • Kennismakingsgesprek met mij om jouw wensen en vragen te bespreken. Hierin kunnen we het gewenste vervolgtraject gezamenlijk bepalen.

Voor de volledige potentie van Rebirthing Breathwork wordt een Full Journey geadviseerd. Dit zorgt voor een diepgaandere vertrouwensband met elkaar, waardoor er ruimte ontstaat voor kwetsbaarheid. Verder geeft dit de tijd om de nieuwe inzichten en ervaringen ook echt te kunnen integreren. 

bottom of page