top of page

Wat zijn jouw emotie triggers?

Iedereen heeft nuttige, innerlijke hulpmiddelen opgeslagen om met de uitdagingen van het leven om te gaan. Sommige specifieke hulpmiddelen, zowel psychologisch als spiritueel, kunnen je helpen wanneer je emotioneel getriggerd wordt. Een trigger is een uitnodiging om met jezelf aan de slag. Wat zijn mijn triggers?


⚡I felt powerless

⚡I felt judged

⚡I felt unheard

⚡I felt unsafe

⚡I felt excluded

⚡I felt blamed

⚡I felt lonely

⚡I felt like I couldn't be honest

⚡I felt unloved

⚡I felt manipulated

⚡I felt frustrated

⚡I felt trapped

⚡I felt disconnected

⚡I felt controlled

⚡I felt like I couldn't speak up


Door een lijst te maken van je bekende, herhalende triggers zorg je ervoor dat je je er bewust bent van jou eigen triggers en wanneer ze zich voordoen. Zo zou je onderscheid kunnen maken tussen wat er feitelijk is gebeurd en wat jou persoonlijk triggert...


Wees lief voor jezelf

Wanneer je wordt getriggerd, reageer dan niet met een tegengestelde mening. Gebruik het commentaar van je innerlijke critici (inner-child) in plaats daarvan als een reminder om lief voor jezelf te zijn. Probeer te verzachten, en even stil te staan bij de situatie en trigger.

De triggers zullen er blijven, de manier waarop je ermee om kunt gaan, kun je zelf beinvloeden. Je kunt je reactie op een trigger verzachten door simpelweg een adempauze te nemen en je ego te laten kalmeren. #adempauze. Dit werkt het beste wanneer je je bewust bent van je belangrijkste triggers.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page