top of page

🤍🎢 An emotional roller coaster 🎢🤍

De afgelopen tijd heb ik me in een achtbaan van verschillende emoties bevonden en nog steeds...


⚡ Machteloosheid en verdriet...

⚡ Woede en schuld...

⚡ Berusting in de situatie...

🍀 Ik probeer niet te VLUCHTEN van mijn emoties, juist de tijd te nemen om mijn gevoelens toe te laten... Waarbij ik echt de tijd neem om bij mijzelf in te checken en te VOELEN...


🍀 Ik heb het ook gemerkt dat ik het heel fijn vind om mijn verdriet te DELEN, erover te praten, in plaats van alles voor mezelf te houden. Door te delen voelt het steeds minder zwaar...


🍀 Mijn ROUW proces gaat echt in golven. Soms voel ik me energiek en gelukkig en daarna opeens heel verdrietig. En dat mag er zijn. Ik probeer mezelf zoveel mogelijk de ruimte te geven om dit te verwerken.


🍀 Verder onderzoek ik BALANS tussen het toelaten van de GEVOELENS en de situatie niet ZWAAR te laten worden. Als je steeds tegen jezelf zegt dat het zwaar is, dan zal het ook zwaar zijn en blijven (power of the mind!) 🤯


Lieve mooie mensen,


Ik wil jullie heel erg bedanken voor jullie begrip, steun, berichtjes, bloemen, knuffels en vooral jullie liefde. Heel hartverwarmend en fijn om te mogen ontvangen 💚


Ik voel me erg VERBONDEN en GESTERKT🍀


Veel liefs,

Vera 🤍🤍🤍

37 weergaven0 opmerkingen

ความคิดเห็น


bottom of page